Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович - "Ohrid i muzika"

Рейтинг: 0

Исполнитель: Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Название песни: "Ohrid i muzika"

Продолжительность mp3: 03:06

Дата добавления: 2014-10-07

Текст просмотрен: 460




Скачать


Другие песни исполнителя Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович



Текст песни:

"Охрид и музыка"

Во Охрид наш ти првпат си,
Екскурзија брз крај
Со твојте другари !
На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Реф:
Во мојата татковина
Секој пее танцува,
И сонцето, и Ѕвездите,
Секој ми се радува!

Во мојата татковина
Секој пее танцува,
Не лути се придружи се,
Ајде дај ми рака,
Музика се сека
Повеќе од љубовта!

Во Охрид наш
Ти бисер си,
Со песната за миг
Јас рушам граници!

На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!


Видеоклип Barbara -Ohrid i muzika (FYR Macedonia) Junior Eurovision Song Contest 2013



Фотогалерея:

Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович -

Комментарии (0)